Commercieel Binnendienstmedewerker 

(32 - 40 uur)

De spil in het web.

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiasteling die er vol voor gaat om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen tijdens een spannende periode in hun leven? Neem jij ongevraagd werk uit handen van je collega’s en de makelaars, ben je administratief een kei en ga je net als wij met veel passie te werk? Dan zoeken we jou! Voor zowel onze vestiging Utrecht als onze vestiging Houten staat een vacature open.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw functie is veelzijdig, afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Je bent iemand die weet wat er speelt en net even een stapje verder denkt. De nadruk van jouw taken ligt op de ondersteuning van de makelaars bestaande bouw zowel in de aankoop als verkoop van woningen. Je handelt telefoongesprekken zelfstandig af, verzorgt de correspondentie, beheert de agenda's van de makelaars, verwerkt en onderhoudt administratieve afwikkelingen van dossiers, maakt verkoopbrochures en bent een gastvrouw/heer voor onze klanten die op kantoor een afspraak hebben.    

Wat komt daar in deze functie zoal bij kijken?

MBO/HBO denk- en of werkniveau, commerciële feeling, goede  contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig,  doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en  schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word. 

Wat krijg je ervoor terug?

- Een afwisselende functie bij een gevestigd kantoor

- Een marktconform salaris 

- Deelname aan onze pensioenregeling

- 24 vakantiedagen op basis van full time

- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaarsactiviteiten

- Uitgebreide studiemogelijkheden  

Interesse?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

First Name

Last Name

Email

Phone

"Ik werk als front office op kantoor Nieuwegein. Het bevalt mij erg goed. De werkzaamheden zijn heel afwisselend en het leukste vind ik om gasten te ontvangen en te informeren over ons woningaanbod of over hoe wij ze kunnen helpen."

Marit Bosma

Commercieel binnendienstmedewerkSTer

Bekijk ook onze overige vacatures

Momenteel hebben wij in verband met de groei van onze organisatie meerdere openstaande vacatures. Is deze vacature niet wat je zoekt? Bekijk al onze vacatures!

Contact

De Keizer makelaarsgroep

[email protected]

+31 30 600 82 47

HQ Richterslaan 66 

Nieuwegein

Built with