(K)RMT Aankoopmakelaar 

(min. 32 uur)

De onbetwiste specialist.

Functieomschrijving

Ken jij de regio Utrecht als je eigen broekzak en heb jij de passie en  enthousiasme om onze klanten aan een nieuw huis te helpen? Dan zijn wij  op zoek naar jou! De Keizer makelaarsgroep bestaat uit een gezellig hecht team van ruim 50  medewerkers. Wij zijn met 7 vestigingen het grootste makelaarskantoor in de regio Utrecht én de meest actieve Social Media makelaar met meer dan 22.000 volgers.    

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

 Je bent verantwoordelijk voor de aankoopportefeuille binnen De Keizer  makelaarsgroep. Je werkgebied is de hele regio Utrecht en je werkt nauw  samen met de makelaars in onze vestigingen. Het makelen zit in je bloed  en je zit niet stil tot het doel voor je klant behaald is. Je kan goed  tactisch schakelen, hebt een flexibele instelling én je gaat voor het  beste.  

Wat komt daar in deze functie zoal bij kijken?

Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van  vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede  contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig,  doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en  schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word,  geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32  uur). Kennis van ons werkgebied (Midden Nederland). Brede kennis,  ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma's (K)RMT.    

Wat krijg je ervoor terug?

- Een afwisselende functie bij een gevestigd kantoor

- Een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring

- Een leaseauto en telefoon;

- Deelname aan onze pensioenregeling

- 24 vakantiedagen

- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaarsactiviteiten

- Uitgebreide studiemogelijkheden  

Interesse?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

"Aankoopmakelaardij is een vak apart. Je moet van goede huize komen wil je jouw klant echt de meerwaarde van een aankoopmakelaar kunnen geven. Dat is niet voor iedereen weggelegd."

Huib Eijlander RM RT

Register Makelaar Taxateur

Bekijk ook onze overige vacatures

  Momenteel hebben wij in verband met de groei van onze organisatie meerdere openstaande vacatures. Is deze vacature niet wat je zoekt? Bekijk al onze vacatures!  

Contact

De Keizer makelaarsgroep

[email protected]

+31 30 600 82 47

HQ Richterslaan 66 

Nieuwegein

Built with