(K)RMT Makelaar 

(min. 32 uur)

De verbindende factor.

Functieomschrijving

 Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw? Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen,  verkopen of verhuren van een (nieuwe) woning en voel jij je helemaal  thuis in de woningmarkt van regio Utrecht? Dan ben jij de amibitieuze makelaar die wij zoeken!  

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als (K)RMT lever je actieve bijdrage bij het  verkopen en verhuren van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur  van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie  overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. De verkoop of verhuur van woningen voeren wij  uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je  vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een  optimaal klantenbestand uit.

Wat komt daar in deze functie zoal bij kijken?

Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van  vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede  contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig,  doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en  schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word,  geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32  uur). Kennis van ons werkgebied (Midden Nederland). Brede kennis,  ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma's (K)RMT.    

Wat krijg je ervoor terug?

- Een afwisselende functie bij een gevestigd kantoor

- Een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring

- Een leaseauto en telefoon;

- Deelname aan onze pensioenregeling

- 24 vakantiedagen

- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaarsactiviteiten

- Uitgebreide studiemogelijkheden  

Interesse?

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

"Ik ben kantoorleider en makelaar bestaande bouw in Utrecht. De woningmarkt is momenteel heel hectisch en dat maakt het des te leuker om makelaar te zijn. Het is bij het in verkoop krijgen van een woning de kunst om ervoor te zorgen dat de prospect voor jou kiest. Dat is niet voor iedere makelaar weggelegd."

Huib Eijlander RM RT

Register Makelaar Taxateur

Bekijk ook onze overige vacatures

  Momenteel hebben wij in verband met de groei van onze organisatie meerdere openstaande vacatures. Is deze vacature niet wat je zoekt? Bekijk al onze vacatures!  

Contact

De Keizer makelaarsgroep

[email protected]

+31 30 600 82 47

HQ Richterslaan 66 

Nieuwegein

Built with